Εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο “Φωτιά στο Σέιχ Σου; Μάθε τι πρέπει να κάνεις!”

 Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα των  Ελλήνων Διασωστών, διωργανώνουν μία εκπαιδευτική ημερίδα για την προστασία και τα μέτρα πρόληψης κατά των δασικών πυρκαγιών. 

Το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, οι διασώστες συγκεντρώνονται στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης, του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και καλούν όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να παρευρεθούν σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο παροχής πολύ χρήσιμων γνώσεων για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

«Μια ημερίδα που μας αφορά όλους! Το Σέιχ Σου είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στην περιοχή μας. Είναι ευθύνη όλων μας να γνωρίζουμε πώς να τον προστατεύσουμε και πώς να σώσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας σε περίπτωση πυρκαγιάς. Η πάντα επικίνδυνη
καλοκαιρινή περίοδος έρχεται, πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι»!

Αν θες να μάθεις καλύτερα ποιοι είναι οι Έλληνες Διασώστες και ποιες είναι οι δράσεις τους, μπορείς να δεις την συνέντευξη που παραχώρησαν στο DREAM ON-line.

Ομιλητές:
Φιλοθέη Μελά, Δασάρχης
Θωμάς Σαλικόπουλος , Πυραγός
Χαράλαμπος Ασλανίδης, Πρόεδρος, Έλληνες Διασώστες
Αναστάσιος Τσαρούχας, Αντιπρόεδρος, Έλληνες Διασώστες
Πασχαλίνα Μιχαηλίδου, Εθ. Πυροσβέστης, Έλληνες Διασώστες

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης”, που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλης & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, τοι Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Έλληνες Διασώστες / www.rescuegr.gr
Επικοινωνία: 2310 216 999 / info@rescuegr.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χαράλαμπος Ασλανίδης 6947562850

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όποιον το επιθυμεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των Ελλήνων Διασωστών, όπου θα μπορείτε να μάθετε για το έργο τους, τις δράσεις τους και την εμπειρία τους από παρελθοντικές διασωστικές αποστολές.

Σέιχ Σου

 

Μοιράσου το:

Γιάννης Κωστάκογλου

Γιάννης Κωστάκογλου

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ανακάλυψα από μικρός την επαφή μου με το ρεπορτάζ, την ειδησεογραφία και τα Μέσα. Ως απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ, προσπαθώ να υπηρετώ την εικόνα που έχω στο μυαλό μου για ένα σωστό και αντικειμενικό δημοσιογραφικό μοντέλο ενημέρωσης. Το DREAM ON-line αποτελεί ένα αληθινό δημιούργημα ανθρώπων με μεράκι, με το οποίο απολαμβάνω κάθε λεπτό της συνεργασίας μας.

 

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα