Το βαρέλι (δεν) έχει πάτο

24 Μαΐου 2021
Πηγή: in.gr / Yποδοχή Τζέιμς Καφετζή
Η υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο Είναι εκείνες οι περιστάσεις, που σε κάνουν να σκέφτεσαι αν άραγε αυτή η χώρα έχει τη δυνατότητα να πέσει πιο χαμηλά. Είναι εκείνες οι περιστάσεις, που νομίζεις ότι πλέον ο πάτος του βαρελιού έχει αρχίσει να φαίνεται για τα καλά. Ο όρος «Μπανανία» που αποδίδεται στην Ελλάδα κυρίως εξαιτίας τέτοιων γεγονότων, είναι πολλές φορές φτωχός για να περιγράψει αυτό το πράγμα. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών αποχώρησαν (οικειοθελώς) δυο παίκτες από το πασίγνωστο ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor. Το περίεργο του συμβάντος δεν έγκειται φυσικά στην αποχώρηση των δύο παικτών από το ριάλιτι, το οποίο όταν ξεκίνησε την προβολή του δεν είχαμε αλλάξει ακόμη χρόνο, ενώ τώρα βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν το καλοκαίρι.
Πηγή: enikos.gr / Υποδοχή Νίκου Μπάρτζη
Υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στην Αθήνα Το πρόβλημα υπάρχει στις αφίξεις των δύο παικτών στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές των δύο (πρώην) διαγωνιζόμενων τους επεφύλαξαν υποδοχή με πανό, πυρσούς και διάφορα συνθήματα στο αεροδρόμιο. Δεν θα σταθώ τόσο στο ζήτημα της μαζικής συγκέντρωσης τόσο μεγάλου αριθμού ανθρώπων στον ίδιο χώρο εν καιρώ πανδημίας και αυτό όχι επειδή δεν το βρίσκω σημαντικό, αλλά επειδή γενικότερα σε αυτόν τον τομέα επικρατεί ένα μπάχαλο σ’ αυτήν τη χώρα. Αλλού είναι το θέμα. Υποδοχή σε παίκτη ενός ριάλιτι ρε παιδιά; Σοβαρά τώρα; Για ποιον λόγο να μπαίνουμε στην διαδικασία να δημιουργούμε πρότυπα ανθρώπους, οι οποίοι ταξιδεύουν στην άλλη άκρη της γης για να συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι, στο οποίο δεσπόζει η ίντριγκα και η στρατηγική, προκειμένου στο μέλλον να εξασφαλιστεί μια θέση σε κάποιο πάνελ της τηλεόρασης. Κανείς δεν λέει ότι δεν έχει δει ποτέ έστω λίγο στη ζωή του τόσο χαμηλής ποιότητας προγράμματα. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που όντως δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε λεπτό αυτά τα προγράμματα. Ειδικά εν μέσω καραντίνας, ο συγκεκριμένος αριθμός μειώθηκε ακόμη περισσότερο. Το πρόβλημα δεν έγκειται στο ότι το παρακολουθείς, αλλά στον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζεις. Αν μπαίνεις στην διαδικασία να πηγαίνεις μέχρι το αεροδρόμιο για να υποδεχτείς αυτούς τους παίκτες, τότε το πρόβλημα γύρω από την δημιουργία προτύπων είναι ιλιγγιώδες. Γράφει ο Γιάννης Κατσίκης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα