Κατίνα Μπέλλα: «Mείνετε μακριά από την τοξίνη, είτε είναι από το φαγητό, είτε από τους ανθρώπους»

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από την πρώτη μας μεταμεσονύχτια συνέντευξη! Είναι αλήθεια ότι η πρόωρη άφιξή μας στο Expose μάλλον αιφνιδίασε την Κατίνα Μπέλλα, η οποία ακόμα ετοιμαζόταν για το Drag Mission Impossible, το μηνιαίο show που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε στην πορεία της βραδιάς.

Ένα πραγματικό show όμως ήταν και η συνέντευξή μαζί της! Η Κατίνα μας έκανε να γελάσουμε ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια της συζήτησης και αυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας… Μία διαφορετική συνέντευξη που μας παρακίνησε να θυμηθούμε ξανά την αξία και τη σημασία της διαφορετικότητας.

Η Κατίνα Μπέλλα μας φιλοξένησε στο καμαρίνι της και χωρίς κανέναν δισταγμό απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις. Μας ξενάγησε στον κόσμο της drag σκηνής, μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και τη μοναδική της επαφή με το κοινό, ενώ έστειλε τα δικά της πολύχρωμα μηνύματα προς πολύχρωμους αποδέκτες. Η φετινή της συμμετοχή στο Pride της Θεσσαλονίκης είχε την τιμητική της. Μαζί φυσικά με το έτερον ήμισυ, τη Mystic Van Rouge, την οποία είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μας αποκαλύψει το διττό της ταλέντο, τόσο στο drag, όσο και στη συγγραφή…

Το ευχάριστο κλίμα της συζήτησης διεκόπη προσωρινά από την ερώτησή μας για την Άννα, την τρανς μετανάστρια από την Κούβα που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της…

– Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε κάπως διαφορετικά τη συζήτηση μας, αλλά με αυτό που έγινε αυτήν την εβδομάδα είναι αδύνατον. Πώς αισθάνθηκες όταν άκουσες για τη φρικτή δολοφονία της Άννας, αλλά και για το γεγονός πως στην αρχή τα ΜΜΕ κάνανε λόγο για «νεκρό άνδρα»;

– Ευτυχώς για μένα δεν διαβάζω τόσο εύκολα τα ΜΜΕ, δεν βλέπω ειδήσεις για λόγους ασφαλείας και υγείας! Μόνο εσάς βλέπω και κάποια σάιτ, τα οποία ξέρουν τι λένε, δηλαδή αγάπη μου αν δεν ξέρεις, μην μιλήσεις, ράψ’ το!

Μαθαίνω από μια φίλη ότι δολοφονήθηκε η Άννα, την οποία είχα γνωρίσει στις «Κούκλες» που έκανε σόου. Ήταν ένα καταπληκτικό πλάσμα. Για τα λίγα λεπτά που μιλήσαμε ένιωσα πολύ μεγάλη οικειότητα, ένιωσα ότι μιλούσα με έναν πάρα πολύ ευτυχισμένο άνθρωπο. Είδα έναν καλοπροαίρετο άνθρωπο, δεν υπήρχε καμία κακία. Και φυσικά, ήτανε μια γυναίκα, γιατί, δεν ξέρω, μπορεί κάποιοι να το μαθαίνουν για πρώτη φορά, αλλά ΤΑ ΤΡΑΝΣ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ! Τα τρανς άτομα δηλώνουν το φύλο που νιώθουν ουσιαστικά.

Για τη δολοφονία της Άννας, ένιωσα μεγάλη πίκρα. Ξεκίνησε με οργή, μετά έγινε θυμός, μετά στεναχώρια. Ζούμε σε μια εποχή που θεωρητικά πάμε μπροστά αλλά δεν το βλέπω, το βλέπω σε τεχνολογικό επίπεδο, αλλά όχι σε ανθρώπινο. Ήταν τραγικό, έχω μείνει άναυδη, γι’ αυτό και το σημερινό μας show «Drag Μission Impossible» στο Expose είναι αφιερωμένο στη μνήμη της, κάτι που ήταν ιδέα της Mystic Van Rouge με την οποία κάνουμε μαζί το show.

Φωτ: Thanos Tirlas Photography / dreamonline.gr

– Φανταζόμαστε την απάντηση, αλλά θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε: Θεωρείς πως το ελληνικό κράτος έχει κάνει όσα θα έπρεπε για να αποτρέψει τέτοιου είδους εγκλήματα;

– Κοιτάξτε, το ελληνικό κράτος θεωρητικά και βάσει νομοθεσίας έχει κάνει κάποια βήματα, όσον αφορά το political correct. Το political correct είναι ένα κίνημα μιας νέας εποχής το οποίο σου βάζει κάποιους φραγμούς και σε εμποδίζει απ’ το να γίνεις πάρα πολύ εύκολα τοξικός, γιατί κυκλοφορούν πολλοί ανάμεσα μας, είναι δίπλα μας, μπορεί και στη διπλανή πόρτα, δεν ξέρεις που κρύβονται! Οπότε σκοπός του political correct είναι να αφαιρέσει και να μειώσει το μπούλινγκ, γιατί από το μπούλινγκ ξεκινάνε όλα, γιατί όταν κάτι είναι διαφορετικό και ο άλλος έχει κάποιο θέμα με αυτό το διαφορετικό, σημαίνει πως αυτός ο άλλος έχει κάποιο πρόβλημα αντίληψης ή διαχείρισης πραγμάτων μέσα του.

Για μένα το μόνο που έχει κάνει η πολιτική τα τελευταία χρόνια είναι το political correct, το οποίο βοηθάει, καθώς νομοθετικά έχουμε κάποιες καλύψεις. Από εκεί κι έπειτα δεν μπορείς να σφηνώσεις στον εγκέφαλο κάποιου ποιο είναι το σωστό και το πρέπον, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος για αυτό το κομμάτι και ελπίζω η όποια κυβέρνηση να ξυπνήσει και να δώσει τα σωστά φώτα, γιατί με τα λάθος φώτα δεν γίνεται τίποτα αγάπη μου!

«Ελπίζω σύντομα να μας δείτε και στα μπραντσάδικα»

– Ας πάμε και λίγο στα δικά σου! Περιέγραψε μας με λίγα λόγια τι είναι το drag show και αν θεωρείς ότι η ελληνική αγορά είναι έτοιμη να το υποδεχτεί σαν ισότιμο είδος θεάματος.

– Το drag show είναι για μένα ένα τεράστιο πάρτι! Είναι ένα πολυποίκιλο happening, δηλαδή η drag queen ή ο drag king επιλέγει την προσωπικότητά του/της, π.χ. πιο κωμική, πιο δραματική ή πιο ψηλομύτα.

Εγώ ας πούμε είμαι κωμική, νομίζω το καταλαβαίνετε, έχω το στοιχείο της τρελής. Σε ένα drag show μπορείς να δεις τα πάντα, μπορείς να δεις stand up comedy ή ακόμη και κινηματογράφο, γιατί οι drag queen δανείζονται τα πάντα: τη φωνή, το τραγούδι ή κάποια πρόζα από ένα κείμενο. Μετά μέσω του drag περνάς μηνύματα και πιστεύω πως είμαστε σε μια εποχή που ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει τι είναι το drag αλλά και αυτήν την τέχνη γενικότερα. Ελπίζω σύντομα να μας δείτε και στα μπραντσάδικα καλέ! Ναι εκεί που θα τρως το πρωινό σου, χρυσή μου, θα πετάγομαι εγώ από διπλά σε φάση «HELLO, WELCOME TO THE PARADISE!», την ώρα που τρως την κρέπα σου!

Φωτ: Thanos Tirlas Photography / dreamonline.gr

– Μπορεί κάποιος/α να βιοποριστεί στη σημερινή Ελλάδα κάνοντας αποκλειστικά αυτήν τη δουλειά;

– Μμμμ, πατάει κάλο ο Βασίλης και είναι πολύ έντονος αυτός ο κάλος! Για να ζήσεις από το drag στην Ελλάδα; Αααα! Θα στα πω εγώ! Κοίταξε, είναι λίγο δύσκολο διότι σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη -που πλέον γίνονται πολλά πράγματα- δεν υπάρχουν πολλοί χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν τους drag καλλιτέχνες.

Πέρα από την περίοδο που γίνεται το Thessaloniki Pride, όπου συμβαίνουν διάφορα πράγματα και υπάρχει δουλειά, θέλει πολύ κόπο, πολλή δουλειά για να ζήσεις από το drag. Να σημειώσω εδώ ότι το Pride είναι ένα τεράστιο πάρτι μνήμης και μας θυμίζει για ποιον λόγο γίνεται το Pride. Μας υπενθυμίζει δηλαδή και κάποια άσχημα πράγματα που γίνανε στη δεκαετία του ‘60.

Παρόλα αυτά, μπορείς να ζήσεις αν το συνδυάζεις με τα social media, γιατί είναι μια εποχή που μπορούν να σε βοηθήσουν να υπάρχεις σε αυτόν τον κόσμο. Έχω ακούσει εγώ ιστορίες που η άλλη μετά από ένα live στο TikTok, πάει κατευθείαν για ψώνια (ξέρει ποια είναι αυτή!). Μπορείς λοιπόν να ζήσεις από αυτό, αλλά με πολύ κόπο.

«Η RuPaul έδωσε τη γραμμή του πώς είναι να είσαι drag»

– Έχεις επίγνωση τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του εξωτερικού;

– Ναι, να μιλήσουμε για τα κεντρικά αγάπη μου! Πάρε παράδειγμα τη RuPaul, πάνε δες τι σπίτι έχει, να δεις τι ζωή κάνει! Η RuPaul έκανε μια επανάσταση, έδωσε τη γραμμή του πώς είναι να είσαι drag. Στο εξωτερικό ζούνε κανονικότατα και μπορεί η εργασία τους να είναι μόνο το drag. Στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα υπάρχουν drag queens που ζουν από αυτό.

– Το χάσμα δηλαδή μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι μεγάλο;

– Υπάρχει σε πολλά πράγματα, αν και θεωρώ ότι πλέον στα καλλιτεχνικά η Θεσσαλονίκη δεν υστερεί τόσο σε σχέση με την Αθήνα. Μετά από κάποια χρόνια δηλαδή γίνονται πλέον πάρα πολλά πράγματα. Έρχονται πολλές παραστάσεις, γίνονται περιοδείες, οπότε είμαστε φουλ! Ακόμα και ξένα συγκροτήματα από το εξωτερικό! Δεν μας ξεχνάνε και τους ευχαριστούμε πολύ for everything!

H μεγάλη αντίθεση βέβαια μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι ότι εκεί σίγουρα μπορείς να ζήσεις από το Drag. Δεν είναι τεράστιος ο αριθμός των Drag Queen στην Ελλάδα. Στην Αθήνα πρόχειρα υπάρχουν 4-5 που μου έρχονται στο μυαλό και μπορούν να ζήσουν από αυτό. Είναι φίλες μου, τις αγαπώ! Θα κάνουμε και συνασπισμό, δεν θα το αφήσουμε έτσι!

Φωτ: Thanos Tirlas Photography / dreamonline.gr

– Τι είναι όμως αυτό που σου αρέσει περισσότερο από τη συναναστροφή σου με το κοινό;

– Ωραία ερώτηση, κάτι ξέρει αυτός για να το ρωτάει! Κοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα… (εδώ κάπου η Κατίνα «λαγκάρει» τελείως, όμως συνεχίζει μετά από λίγο απτόητη!) Λατρεύω πάρα πολύ να μιλάω με τον κόσμο –και μέσω του Instagram – με το κοινό που μου ακολουθεί και με αγαπάει από την αρχή της Katina Bella, γιατί η Κατίνα Μπέλλα ως περσόνα μετράει περίπου πέντε(+) χρόνια. Γενικά drag shows, drag performances και drag περσόνες κάνω τα τελευταία 12 χρόνια, όπου και ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι. Όσο περνούν τα χρόνια ευτυχώς εξελισσόμεθα. Εγώ αυτό πιστεύω! Σε αυτήν την περσόνα όμως έχω κουμπώσει! Κατίνα Μπέλλα για πάντα! Δεν θα γλυτώσετε ποτέ!

Λατρεύω όμως την επικοινωνία με το κοινό μου, αυτήν την αλληλεπίδραση που υπάρχει. Μιλάμε συνέχεια με τα μηνύματα, μου λένε προβλήματα, μου απευθύνουν ερωτήματα και γενικά γελάμε πολύ. Ανεβάζω πού και πού κωμικά βίντεο με την περσόνα μου στο Instagram και τρελαίνομαι και με αυτό. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η επικοινωνία! Το ξέρουν άλλωστε, έρχονται εδώ κάθε εβδομάδα και κάνουμε κανονικό κους-κους! Με ρωτάνε: «Κατίνα, τι να κάνω; Έχω το τάδε πρόβλημα». Τους απαντάω: «μισό λεπτό να το σκεφτώ» και παίρνω τηλέφωνο την Τούλα, μια φίλη μου που δεν την έχω εμφανίσει ακόμη, γιατί είναι λίγο ντροπαλή! Μιλάω που λες με την Τούλα και βρίσκω τη λύση κατευθείαν!

Είχα ανεβάσει ένα βίντεο που ήμουν μέντιουμ και μου λέγανε: «για πες μας βρε Κατίνα εσύ που βλέπεις τη μαγική σφαίρα, πώς θα γίνει αυτό;» Εγώ έλεγα ό,τι μου ερχόταν στον εγκέφαλο και όμως έβγαιναν! Δεν ξέρω τι έχω πάθει! Αυτή η επικοινωνία είναι στο αίμα μου, μπορώ να μιλάω όλη μέρα. Λέει κάποια στιγμή μία φίλη μου: «να βρούμε κάτι, μία τάπα για να της το βουλώσουμε, δεν αντέχω άλλο». Εγώ λέω «όχι, θα μ’ ακούς μια ζωή»!

«Μπορεί να ανοίξεις την πόρτα δίπλα σου και να δεις την Κατίνα Μπέλλα»

– Το γεγονός ότι υποδύεσαι έναν ρόλο, μία περσόνα σε ακολουθεί και στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου; Για παράδειγμα, πώς συστήνεσαι στον δρόμο;

– Στον δρόμο συστήνομαι με το κανονικό μου όνομα, το οποίο δεν θα αναφέρω τώρα! Εγώ είμαι η Κατίνα Μπέλλα, μία αληθινή drag queen, περσόνα, γυναίκα που ζει στη διπλανή πόρτα! Μπορεί να ανοίξεις την πόρτα δίπλα σου και να δεις την Κατίνα Μπέλλα. Είναι ένα πλάσμα, το οποίο ζει ανάμεσά μας!

– Πόση ώρα κάνεις να ετοιμαστείς για ένα show;

– Κοίταξε, χρειάζομαι χονδρικά 40 λεπτά!

– Για εμάς πάντως έκανες λιγότερο, να το πούμε κι αυτό!

– Είδες; Τσακ μπαμ. Έσπασα ρεκόρ, ίδρωσα λίγο, ζορίστηκα, αλλά τα κατάφερα!

«Άμα θες να αγγίξεις το ουράνιο τόξο, τότε έλα στο Pride»

Κατίνα Μπέλλα
Φωτ: Βασίλης Ιατρούδης / dreamonline.gr – η Κατίνα Μπέλλα στο Thessaloniki Pride 2023
Φωτ: Βασίλης Ιατρούδης / dreamonline.gr – η Mystic Van Rouge στο Thessaloniki Pride 2023

– Ήσουν μία από τις πρωταγωνίστριες του φετινού Pride μαζί με τη Mystic Van Rouge. Θέλω να σε ρωτήσω, πώς σου φάνηκε η φετινή εκδήλωση και τι περιμένεις να γίνει του χρόνου, όπου θυμίζω, ότι στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται το EuroPride 2024.

– Ναι ναι, πλησιάζει είναι πάρα πολύ κοντά! Μετράμε μήνες, ώρες, μέρες, καταλαβαίνεις τώρα. Η φετινή εμπειρία ήταν καταπληκτική! Δεν ξέρω αν έχετε ή δεν έχετε έρθει, αλλά σε κάθε περίπτωση να ‘ρθείτε! Γιατί το Pride είναι πραγματικά υπέροχο. Είναι ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο, όμως είναι εδώ, είναι στη γη. Άμα θες να αγγίξεις το ουράνιο τόξο, τότε έλα στο Pride. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι απίστευτο. Είναι όλοι χαρούμενοι, είναι όλοι θετικοί, σαν να ξεχνάμε όλοι τα προβλήματά μας και να προσπαθούμε να βάλουμε το καλύτερο του εαυτού μας.

Η κούραση υπάρχει βέβαια δεν σου λέω. Μαζί με τη Mystic Van Rouge ήμασταν από τις 15:30 το μεσημέρι, μέχρι τις 7:30 το πρωί…on-drag! Το διανοείσαι χρυσό μου; Αλλά, κάποια στιγμή γύρω στις 4:30 πρωί, όπου δούλευα υποδοχή στο Expose, πήρα μία ενέργεια –δεν ξέρω πώς- και μετά… υπερένταση, μιλούσα μέχρι τις 9:30 το πρωί!

Ήταν πάντως μία εξαιρετική εμπειρία και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά τα οποία δουλέψανε για αυτό, γιατί έχουμε και πάρα πολλούς εθελοντές. Εμείς ήμασταν στο άρμα και ο κόσμος από κάτω ήταν καταπληκτικός. Μας έπιασε βέβαια σε μία φάση ένας ανεμοστρόβιλος, κόντεψαν να φύγουν όλα (περούκες, βλεφαρίδες κτλ). Ειδικά στη στροφή που βγήκαμε για Λεωφόρο Νίκης, εκεί να δεις χαμός. Κόντεψε να ‘ρθει η θάλασσα πάνω μας. Ευτυχώς όμως δεν έριξε σταγόνα βροχής, όλα πήγαν καλά.

Για άλλη μία χρονιά γνώρισα πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους. Ξεχώρισα βέβαια τη live γνωριμία μου με τη Μαρία Σολομού, την οποία γνώρισα πίσω από τη σκηνή. Ήταν ένα καταπλητικό πλάσμα, την έχω αγαπήσει πάρα πολύ και μάλιστα είμαι στα όρια του εθισμού μαζί της.

 


– Έχετε τον ίδιο κομμωτή φαντάζομαι!

– Εγώ το είπα ξεκάθαρα και στο Pride, θα το πω και εδώ: με τη Μαρία Σολωμού, έχουμε τις ίδιες ρίζες… μαλλιών! Και φυσικά για να κλείσω, το EuroPride το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, διότι ελπίζουμε ότι μέχρι να διεξαχθεί, θα έχουν γίνει πράξη και τα δικαιώματα, τα οποία θέλουμε και αναζητούμε.

– Υπήρξανε κάποιες ενθαρρυντικές δηλώσεις εκ μέρους του πρωθυπουργού για την κατοχύρωση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Πώς τις σχολιάζεις;

– Ελπίζω ότι όλα αυτά που λέγονται να μην είναι λόγια του αέρα, αλλά να γίνουν πράξη και με έγγραφα!

«Η μεγαλύτερη αποδοχή που έχω συναντήσει από ανθρώπινο πλάσμα ήταν από αυτά τα παιδιά»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DREAM ON-line (@dreamonline_gr)


– Τυχαία ανακάλυψα πρόσφατα ένα post που είχαμε ανεβάσει στο Instagram από το περσινό Pride και ήσουν εσύ μαζί με τη Mystic Van Rouge στον χώρο της Actionaid, όπου διαβάζατε παραμύθια σε παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν συνεχίζονται αυτές οι δράσεις και τι ακριβώς κάνετε σε αυτές για να σπάσουμε και κάποια στερεότυπα που μπορεί μερικοί να έχουν στο μυαλό τους.

– Κακοπροαίρετοι καλέ υπάρχουν παντού να ξέρετε. Κυκλοφορούν πλέον και σε αναψυκτικό, να προσέχετε τι πίνετε! Πολύ απλά, κάναμε το εξής: σε συνεργασία με την Actionaid και το Thessaloniki Pride, δύο drag queens που ήμουν εγώ και η Mystic Van Rouge -η οποία έγραψε το παραμυθάκι, το οποίο διαβάσαμε- διοργανώθηκε αυτό το εγχείρημα από όλη αυτήν την ομάδα με αγάπη και πάρα πολύ θετική ενέργεια.

Διαβάσαμε λοιπόν παραμύθια στα παιδάκια και η προσέλευση ήταν τρομερή. Συγκινητική θα την έλεγα! Οι γονείς φέρανε τα παιδιά τους και πραγματικά αυτό που ζήσαμε ήταν απίστευτο. Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Η μεγαλύτερη αποδοχή που έχω συναντήσει από ανθρώπινο πλάσμα ήταν από αυτά τα παιδιά!

– Και μιας που είπες για αποδοχή, έχει υπάρξει κάποια στιγμή που να ένιωσες προσβεβλημένη στη διάρκεια των show σου;

– Είναι αλήθεια ότι δεν έχω νιώσει κάποια προσβολή στη διάρκεια των show. Ούτε σε υποδοχή όταν είμαι με την Κατίνα Μπέλλα. Γενικά on-drag δεν έχω αισθανθεί κάποια ρατσιστική διάθεση ή μπούλινγκ. Δεν ξέρω αν πήγε κάποια στιγμή να γίνει κάτι και εγώ να το διαχειρίστηκα με έναν τρόπο δικό μου. Προσπαθώ και θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένα φωτεινό πλάσμα, ένας άνθρωπος με θετική ενέργεια πάνω από όλα. Το τι έχω περάσει για αυτή τη θετική ενέργεια, θα το πούμε κάποια άλλη στιγμή. Θέλει πάρα πολύ δουλειά με το μέσα μας, με το έξω μας και με τους γύρω μας. Και ξέρετε έτσι, μείνετε μακριά από την τοξίνη, είτε είναι από το φαγητό, είτε από τους ανθρώπους!

– Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία για μία drag queen σήμερα, πέρα από το οικονομικό για το οποίο συζητήσαμε;

– Χμμμ… θα μπορούσε να είναι ο χώρος ή η πόλη που εμφανίζεται μία drag queen. Για παράδειγμα, ακόμα και η Αθήνα ίσα-ίσα αντέχει, αποδέχεται και αγκαλιάζει τις drag queen, γιατί ρε παιδί μου μπορεί ένας drag καλλιτέχνης να είναι για πιο υψηλά πράγματα και απλά να μην έχει ακόμα τις απαραίτητες προδιαγραφές η χώρα, η πόλη ή το εκάστοτε μαγαζί που μπορεί να δουλεύει. Αλλά αυτά νομίζω ότι μπορούν να φτιαχτούν!

– Και για το τέλος θα θέλαμε να μας πεις πού εμφανίζεσαι και πού μπορεί να σε δει ο κόσμος; Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο ή καποια πιθανή συνεργασία;

– Αυτή τη στιγμή εμφανίζομαι στο Expose! Κάθε Σάββατο είμαι στην υποδοχή του καταστήματος, όπου σας περιμένω και σας αγκαλιάζω, όπως πάντα! Περνάμε πολύ καλά εδώ. Τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, έχουμε το Drag Mission Impossible. Σήμερα βέβαια βρίσκεστε στο summer edition, επειδή έχει πολλή ζέστη και έχουμε σκάσει εδώ. Τουλάχιστον 535 σταγόνες ιδρώτα έχουν περάσει μπροστά από την κάμερα! Θα τα κόψουμε αυτά στο μοντάζ!

– Θα βάλουμε φίλτρα!

– Όχι, φίλτρα ποτέ! Ούτε φίλτρα, ούτε πλαστικές αγάπη μου, θέλω να γεράσω φυσιολογικά! Το έχει πει άλλωστε και η Μέριλ Στριπ: «κάθε ρυτίδα μου, την χαίρομαι. Από χαρά ήταν, από λύπη ήταν, δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον την έζησα». Κάποιοι βέβαια μπορεί να τα θέλουνε, δεν με πειράζει, τους αγαπώ!

Φωτ: Thanos Tirlas Photography / dreamonline.gr

Γενικά όμως γίνονται διαφορά concepts στην πόλη και στο πλαίσιο του Pride, αλλά και έξω από αυτό. Παρόλα αυτά, ετοιμαστείτε, έρχονται πράγματα καλέ! Είτε θα είναι σε μπραντσάδικα, είτε στον Λευκό Πύργό ή ακόμα και μέσα στη θάλασσα! Ετοιμάζουμε επίσης με τη Mystic Van Rouge και ένα concept, το οποίο είναι στα σκαριά και θα αφορά την πόλη και γενικά τη ζωή των ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα σας αρέσει πάρα πολύ και αδημονούμε να σας το παρουσιάσουμε. Το ξεκινάμε με το καλό τον άλλον μήνα και θα απ’ όσο ξέρω θα παρουσιαστεί από Σεπτέμβρη.

«H αγάπη και η καλοσύνη είναι η απάντησή μου σε όλα»

Φωτ: Thanos Tirlas Photography / dreamonline.gr – με την Κατίνα Μπέλλα και τη Mystic Van Rouge

– Το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους αναγνώστες μας;

– Λοιπόν παιδιά μου: να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, γιατί μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε… Μόνο αγάπη, αυτό έχω να προτείνω. Αυτή είναι και η απάντησή μου σε όλα. Η αγάπη και η καλοσύνη!

 

* To οπτικοακουστικό σκέλος της συνέντευξης θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ημέρες στο κανάλι του Θάνου Τύρλα στο Youtube!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Λαζαρίδης & Βασίλης Ιατρούδης

 

Μοιράσου το:

Βασίλης Ιατρούδης

Βασίλης Ιατρούδης

Απολαμβάνω να γράφω με άποψη για όλα τα σημαντικά της επικαιρότητας. Με σταθερή έδρα τη Θεσσαλονίκη, φοιτώ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ και στο DREAM ON-line εκτελώ χρέη Αρχισυντάκτη. Λάτρης του καλού φαγητού, αγαπώ ιδιαίτερα τα ταξίδια, τη φωτογραφία και τον αθλητισμό. Το μότο μου; Μίλα λιγότερο, Άκου περισσότερο!

 

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα