Gaming Κυκλοφορίες Οκτωβρίου 2020

30 Σεπτεμβρίου 2020

Όλο και πιο κοντά έρχονται οι κυκλοφορία της νέα γενιάς κονσολών. Ο Οκτώβριος πρακτικά είναι ο τελευταίος μήνας της τωρινής γενιάς , της 8ης, που ξεκίνησε με το 3Ds το 2011. Πολλά παιχνίδια που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό είναι cross gen δηλαδή θα υπάρχουν και έκδοσεις για την επόμενη γενιά. Το Highlight του προηγούμενου μήνα ήταν τα δυο Ramake, το Tony Hawk Pro Skater 1+2 και το Mafia Definitive Edition τα οποία είναι αντάξιοι διάδοχοι των παλιών παιχνιδιών. Απογοήτευση του μήνα ήταν το Marvels Avengers το οποίο απέδειξε πως το μοντέλο game as a service δεν ταιριάζει σε όλα τα παιχνίδια. Τεράστια βόμβα ήταν και η αγορά της Zenimax, στην οποία ανήκει η Bethesda softworks, από την Microsoft και το Xbox. Η κίνηση αυτή κάνει το GamePass της πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση για Video games όλων των εποχών με διαφορά.

Πριν καλά καλά μπει ο Οκτώβριος έχουμε την μεγάλη κυκλοφορία του στης 2 του μήνα, το Crash Bandicoot 4 Its About Time. Η κλασσική 3d Platformer σειρά που μεσουρανούσε την εποχή του PS1 επιστρέφει ολόφρεσκη με έναν νέο τίτλο πλέον από την Activision και της Toys for Bob. Μετά την καταπληκτική δουλειά που έγινε στο Crash Banidccot N.Sane Trilogy, Remake των τριών πρώτων παιχνιδιών, τo 2017 περιμέναμε να δούμε έναν ολοκαίνουργιο τίτλο στην σειρά και από το πουθενά μας ήρθε. Το παιχνίδι έχει πάνω από 100 πίστες και 5 χαρακτήρες με πολλές νέες προσθήκες για να σας κρατήσει πολλές ώρες. To Crash Bandicoot 4 Its About Time κυκλοφορεί 4 Οκτωβρίου για Xbox One και PS4.

Στο τέλος του μήνα περιμένουμε τον τεράστιο τίτλο της Ubisoft Watch Dogs Legion. Το παιχνίδι είχε αρχικά ημερομηνία κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2020 αλλά λόγο χαμηλών πωλήσεων των παιχνιδιών τους για το 2019 η Ubisoft πήρε την απόφαση να αναβάλει όλα της τα παιχνίδια μαζι και το Watch Dogs Legion. Ο εν λόγο τίτλος ακόμη και αν είναι sequel μιας υπάρχουσας σειράς εχει κάτι πολύ μοναδικό, το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις με όλους τους πολίτες του Λονδίνου και να τους μαζέψεις στην ομάδα σου. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό Λονδίνο μετά από το Brexit και η κυβέρνηση λειτουργεί δικτατορικά και η DedSec δημιουργεί μια ομάδα αντίστασης κατά της κυβέρνησης.

Μήνας χωρίς Nintendo δεν γίνεται έτσι και αυτόν τον μήνα έχουμε την κυκλοφορία του Pikmin 3 Deluxe επανακυκλοφορία το αρχικού τίτλου στο Wii u το 2013. Το Pikmin 3 ήταν ένα από τα πολλά καλά αποκλειστικά παιχνίδια της Nintendo στο Wii U αλλά δυστυχώς λόγο της αποτυχίας της κονσόλας και ιδιαίτερης φύσης του το παιχνίδι δεν πούλησε καλά ωστόσο έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο Switch. H σειρά Pikmin είναι μια μίξη strategy και puzzle όπου πρέπει να οργανώσεις σωστά τα μικρά πλασματακια που λέγονται Pikmin και χωρίζονται σε χρώματα ανάλογα τις ιδιότητες τους. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να χρησιμοποιήσεις τα Pikmin ώστε να βρεις εξαρτήματα για το διαστημόπλοιο το οποίο χάλασε κατά την κρούση στον πλανήτη. Το Pikmin Deluxe κυκλοφορει αποκλειστικά στο Switch στις 30 Οκτωβρίου.

Σημαντική κυκλοφορία είναι και το δεύτερο μέρος της σειράς Dark Pictures, The Dark Pictures Little Hope. To Little Hope είναι ο διάδοχος του παιχνιδιού τρόμου Man of Medan του 2019 και στο μελλον θα έρθουν άλλα 6 παιχνίδια. Ο παίκτης έχει τον έλεγχο 4 μαθητές λυκείου και τον καθηγητή τους σε μια στοιχειωμένη πόλη και μέσω των επιλογών στους διαλόγους εξελίσσετε η ιστορία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι της Supermasive games διαδραματίζεται στην δεκαετία του 90′ και θυμίζει κλασικές ταινίες τρόμου της εποχής. Το The Dark Pictures Little Hope έρχεται στις 30 Οκτωβρίου για Pc, Xbox One και PS4.

Για τους Έλληνες μια μεγάλη κυκλοφορία είναι σίγουρα το Fifa 21. Η φετινή εκδοχή του παιχνιδιού έχει ελάχιστες διαφορές με την προηγούμενη χρόνια λόγο της άφιξης της νέας γενιάς. Παίκτης εξώφυλλο της χρονιάς είναι ο νεαρός επιθετικός της Paris Saint-Germain Kylian Mbappe. Η Ea αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει demo του παιχνιδιού όπως κάθε χρόνο λέγοντας πως θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους για να βελτιώσουν το παιχνίδι.

1 Οκτωβρίου
Super Mario Bros 35 (Switch Online)
Warsaw (Xbox One, Switch)
Ys Origin (Switch)

2 Οκτωβρίου
Crash Bandicoot 4: It’s About Time (Xbox One, PS4)
Let’s Sing Queen (Xbox One, PS4, Switch)
Star Wars Squardrons (Pc, Xbox One, PS4)

5 Οκτωβρίου
Foregone (Xbox One, PS4, Switch)

6 Οκτωβρίου
Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix (Xbox One, PS4)

8 Οκτωβρίου
Blaston (Pc VR)
Game Dev Tycoon (Switch)
Ikenfell (PC, Xbox One, PS4, Switch)
Mortal Kombat 11:Aftermath (Pc, Xbox One, PS4, Switch)
Ride 4 (Pc, Xbox One, PS4)
The Uncertian: Light at theEnd (PC)

9 Οκτωβρίου
Ben 10: Power Trip (Pc, Xbox One, PS4, Switch)
Fifa 21 (Pc, Xbox One, PS4)
The Survivalist (Pc, Xbox One, PS4)

13 Οκτωβρίου
G.I. Joe Operation Blackout (PC, Xbox One, PS4, Switch)
Second Extinction (PC)
Woodsalt (Pc, Switch)

14 Οκτωβρίου
Onee Chanbara Origin (PC, PS4)
Partisans (Pc)

15 Οκτωβρίου
Age of Empires 3 Definitive Edition (Pc)
Cloudpunk (Xbox One, PS4, Switch)
Monster Truck Championship (Pc, Xbox One, PS4)
Ring of Rain (Pc)
Space Crew (Pc, Xbox One ,PS4, Switch)
Tennis World Tour 2 (Switch)

16 Οκτωβρίου
Mario Kart Live: Home Circuit (Switch)

20 Οκτωβρίου
Amnesia Rebirth(Pc PS4)
Doom Eternal: The Ancient Gods Part One DLC (Pc, Xbox One, PS4)
Drone Swarm (Pc)
Remothered: Brokern Proclain (Pc, Xbox One, PS4, Switch)

21 Οκτωβρίου
Love (Pc)
Tenderfoot (Pc)
DwarfHeim (Pc)

23 Οκτωβρίου
Ampersat (PC)
Transformers: Battlegrounds (PC, Xbox One, PS4, Switch)

27 Οκτωβρίου
Carto (Pc, PS4)
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues (Xbox One , PS4)
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel 4 (PS4)
World of Warcraft: Shadowlands Expansion (Pc)

28 Οκτωβρίου
Agos: A Game of Space (Pc, VR)
Gibbous (Switch)

29 Οκτωβρίου
Song of Horror: Complete Edition (Xbox One, PS4)
Watch Dogs Legion (Pc, Xbox One, PS4, Stadia)

30 Οκτωβρίου
Pikmin 3 Deluxe (Switch)
The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Pc, Xbox One , PS4)

30 Οκτωβρίου
Auto Chess (PS4)

Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς;

Γράφει ο Νίκος Αποστολίδης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα