Gaming Κυκλοφορίες Νοεμβρίου 2019

1 Νοεμβρίου 2019

Επιτέλους ήρθε ο Νοέμβριος, ο μήνας των μεγάλων κυκλοφοριών για όλες τις πλατφόρμες. Παρ’ όλες τις καθυστερήσεις που συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες με τα παιχνίδια της Ubisoft και της Sony, ο Νοέμβριος είχε μόνο μια μεν, αλλά μεγάλη δε, απώλεια: το Doom Eternal.

Αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα είναι το Death Stranding. Το μεγαλύτερο «μυαλό» της βιομηχανίας, ο Hideo Kojima, προσφέρει το παιχνίδι του στις 8 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο PS4. Το παιχνίδι είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία που όμοιά του δεν έχει υπάρξει. Τα Reviews του παιχνιδιού έχουν έρθει στο φως και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις απόψεις των μέσων που παρέλαβαν το παιχνίδι. Μετά από το σκάνδαλο του Kojima και της Konami και την ακύρωση του Silent Hills το 2015, το Death Stranding έχει γίνει το πιο πολύ-αναμενόμενο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων. Αναμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του!

Η μεγάλη κυκλοφορία του Switch είναι το νέο Pokemon Sword and Shield στης 15 του μήνα. Το νέο μεγάλο Pokemon έρχεται στο Switch για πρώτη φορά σε οικιακή/φορητή κονσόλα. Η Game Freak αποφάσισε να μην συμπεριλάβει όλα τα Pokemon στο παιχνίδι, γεγονός που ‘εξαγρίωσε’ πολλούς φανς. To franchise έχει φτάσει τα 829 Pokemon και με το επόμενο παιχνίδι ίσως τα Pokemon να γίνουν 1000. Τα Sword and Shield διαδραματίζονται στην νέα Galar Region, η οποία είναι βασισμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

​Την ίδια μέρα κυκλοφορεί ο νέος μεγάλος τίτλος της EA Star Wars Jedi Fallen Order. Το Star Wars από την Respawn Entertainment «σκάει» μέσα στον πανικό που έχει δημιουργηθεί από τη νέα ταινία Star Wars, The Rise of Skywalker. Το παιχνίδι διαδραματίζεται ανάμεσα στο Episode 3 και 4 όπου οι Jedi έχουν αφανιστεί, και ένας από τους τελευταίους κατόχους του Force, ο Padawan Cal Kestis διώκεται από το Empire. Οι fans του Star Wars θα έρθουν σε επαφή μια αποκλειστικά παραδοσιακή singleplayer εμπειρία.​

Ο Yu Suzuki επιστέφει μετά από 18 χρόνια στην σειρά Shenmue με το τρίτο τίτλο της σειράς. Μετά την αποτυχία του Sega Dreamcast το 2001, η σειρά είχε «βαλτώσει» για πολλά χρόνια αλλά οι fans ζητούσαν απεγνωσμένα ένα sequel. Ο Yu Suzuki αναγκάστηκε να καταφύγει στο kickstarter και κατάφερε να κερδίσει τον στόχο των $6.3m καθώς πήρε και υποστήριξη από την Sony. Μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις το παιχνίδι επιτέλους θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου στο PS4 και αποκλειστικά στο Epic Store και όχι στο Steam.

Το κλασσικό παραδοσιακό strategy Age of Empires 2 επιστρέφει. Το Age of Empires 2 Definitive Edition είναι remaster του αρχικού παιχνιδιού με 4k αναλύσεις και ένα νέο campaign. Το παιχνίδι θα περιέχει όλα τα expansion του αρχικού παιχνιδιού. Η νέα εκδοχή του παιχνιδιού φέρνει και νέα AI (Artificial Intelligence), ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της παλιάς AI του 1999. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στα Pc και Xbox One στις 14 του μήνα καθώς αναπτύσσεται από την Xbox Studios.

Τελευταία μεγάλη κυκλοφορία του μήνα είναι το Need for Speed Heat της Electronic Arts. H εταιρία αποφάσισε να διαθέσει δυο μεγάλα παιχνίδια τον ίδιο μήνα με διαφορά μόλις μιας εβδομάδας το ένα από το άλλο. Το νέο Need for Speed θα είναι racing ανοιχτού κόσμου στο Miami, Florida και δίνει βάση στους παράνομους αγώνες και το κυνήγι με την αστυνομία. Το παιχνίδι σχολιάστηκε αρνητικά για τα microtransction και τα bootboxes καθώς επίσης και για τα time savers και τα licensed αυτοκίνητα, που είναι κλειδωμένα εφόσον δεν πληρώσεις περισσότερα χρήματα.

Εν συντομία:

1 Νοεμβρίου
Spirit of the North (PS4)

5 Νοεμβρίου
Just Dance 2020 (Xbox One, Ps4,Switch,Stadia,Wii)
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020(Switch)
Planet Zoo (Pc)
Red Dead Redemption 2 (Pc)
Valfaris (PS4)

8 Νοεμβρίου
Death Stranding (PS4)
Disney Tsum Tsum Festival (Switch)
Golem (PS4)
Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire’s Conspiracy – Deluxe Edition (Switch)
Need for Speed Heat (Pc, Xbox One, Ps4)
New Super Lucky’s Tale (Switch)
Valfaris (Xbox One)

11 Νοεμβρίου
Romancing SaGa 3 (Pc, Xbox One, Ps4, Switch, PS Vita,iOS,Android)

13 Νοεμβρίου
Last Labyrinth (Pc, PS4)

14 Νοεμβρίου
Age of Empires II: Definitive Edition (Pc)

15 Νοεμβρίου
Pokemon Sword and Shield (Switch)
Star Wars Jedi: Fallen Order (Pc, Xbox One, Ps4)
Tokyo Ghoul: re Call to Exist (Pc,PS4)

19 Νοεμβρίου
Shenmue III (Pc,PS4)

22 Νοεμβρίου
Sniper: Ghost Warrior Contracts (Pc, Xbox One, Ps4)
SD Gundam G Generation Cross Rays (Pc)

Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς;​

Γράφει ο Νίκος Αποστολίδης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα