Gaming Κυκλοφορίες Ιουλίου 2020

1 Ιουλίου 2020

Μετά την αμφιλεγόμενη κυκλοφορία του The Last Of Us Part II και με την εμφάνιση του PS5 τον Ιούλιο έρχεται η απάντηση της Microsoft με το μεγάλο της event στο οποίο θα μάθουμε πολλά για τα νέα παιχνίδια της, όπως το Halo Infinite και το Hellblade 2. Από την άλλη στο κόκκινο στρατόπεδο, η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της για το 2020 και ίσως δούμε νέα από εκεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Η μεγάλη κυκλοφορία από την μεριά της Sony είναι το πολυαναμενόμενο Ghost of Tsushima της Sucker Punch. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα νησί της Ιαπωνίας, το Tsushima τον 13ο αιώνα. Οι Μόγγολοι έχουν ξεκινήσει την εξάπλωση τους και το νησί της Tsushima είναι το τελευταίο εμπόδιο για την εισβολή τους στο κεντρικό νησί της Ιαπωνίας. Ο πρωταγωνιστής Jin είναι ένας Samurai και από τους τελευταίους επιζώντες του νησιού και έχει σκοπό να πάρει εκδίκηση για την φυλή του και να σταματήσει την επίθεση των Μογγόλων. Το παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PS4 στις 17 Ιουλίου.

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι αυτόν τον μήνα είναι η τεράστια έκπληξη που κρατούσε η Nintendo. Μιλάω φυσικά για το Paper Mario: The Origami King. To καλά κρατημένο μυστικό της Nintendo ανακοινώθηκε μέσω ενός trailer τον Μάιο, όπου εκεί είδαμε το νέο ιδιαίτερο σύστημα μάχης που διαφοροποιείται αρκετά, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Ο King Olly έχει μετατρέψει όλο τον κόσμο σε Origami στην προσπάθεια του να τον κατακτήσει και ο Mario είναι ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει μαζί με την αδερφή του King Olly, Olivia. Το παιχνίδι κυκλοφορεί και αυτό στις 17 Ιουλίου αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

Άλλη μια αποκλειστικότητα έρχεται στο Nintendo Switch με το cult classic sequel από το παιχνίδι του Wii Deadly Premonition, Deadly Premonition 2:A Blessing in Disguise. Στο παιχνίδι παίζεις ως ο πράκτορας Francis York Morgan, ο οποίος έχει αναλάβει μια υπόθεση φόνου σε ένα μικρό χωριό στην Louisiana, Le Carre. Με βάση τα trailer το παιχνίδι δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με το παλιό, γεγονός που μπορεί να είναι και καλό και κακό ανάλογα αν σας άρεσε το πρώτο. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου.

Μετά τις τόσες αναβολές επιτέλους έρχεται ο νέος αποκλειστικός τίτλος του PlayStation VR IronMan VR. Το παιχνίδι θα έρχεται πακεταρισμένο με το PlayStation VR. Ο νέος VR τίτλος φαίνεται πολύ ενδιαφέρων. Φανταστείτε να πετάτε και πυροβολείτε μέσα από την στολή του Iron Man. Η Sony έχει τονίσει πως το παιχνίδι θα είναι ολοκληρωμένο και όχι απλά μια επίδειξη του VR και του ήρωα της Marvel. Το Marvel’s Iron Man Vr κυκλοφορεί 3 Ιουλίου.

Από την πλευρά της Microsoft έχουμε το Grounded το νέο παιχνίδι της Obsidian Entertainment. Το Grounded είναι ένα survival παιχνίδι, στο οποίο μια παρέα από νεαρούς θέλουν να ερευνήσουν να μυστήρια του πίσω κήπου τους, αλλά έχουν σμικρυνθεί στο μέγεθος ενός εντόμου. Η πίσω αυλή είναι γεμάτη από διάφορα έντομα, όπως μυρμήγκια και πολλά άλλα άκακα, αλλά και αράχνες οι οποίες είναι οι μεγαλύτεροι θηρευτές του παιχνιδιού. Οι αράχνες, επειδή είναι τεράστιες και τρομακτικές, η Obsidian δίνει την δυνατότητα για αυτούς που έχουν αραχνοφοβία να αλλάξουν την εμφάνιση των αραχνών.

1 Ιουλίου
Trackmania (PC)

2 Ιουλίου
Infliction Extended Cut (Switch)

3 Ιουλίου
Marvel’s Iron Man VR (PSVR)

7 Ιουλίου
Cathrine:Full Body (Switch)

9 Ιουλίου
Elden: Path of the Forgotten (PC, Switch)
CrossCode (Xbox One, PS4, Switch)

10 Ιουλίου
Deadly Premonition 2:A Blessing in Disguise (Switch)
F1 2020(PC, Xbox One, PS4, Stadia)
NASCAR Heat 5 (PC, Xbox One, PS4)

14 Ιουλίου
Death Stranding (Pc)
Rocket Arena (PC, Xbox One, PS4)

16 Ιουνίου
Hunting Simulator 2 (PC)
Radical Rabbit Stew (PC, Xbox One, PS4, Switch)

17 Ιουλίου
Drake Hollow (PC, Xbox One)
Ghost of Thushima (PS4)
Paper Mario: The Origami King (Switch)

20 Ιουλίου
Into The Radius (PC VR)

21 Ιουλίου
Rock of Ages3: Make & Break (PC, Xbox One, PS4,
Switch, Stadia)

23 Ιουλίου
Rouge Legacy 2 (PC)

28 Ιουλίου
Destroy All Humans (PC, Xbox One, PS4, Stadia)
Grounded (PC, Xbox One)
Othercide (PC, Xbox One, PS4)
Pistol Whip (PSVR)
Skater XL (PC, Xbox One, PS4, Switch)

31 Ιουλίου
Monster Crown (PC)

Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς;

Γράφει ο Νίκος Αποστολίδης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα