«Σώστε το Παλατάκι»: εκδήλωση στη ΔΕΘ για το μέλλον του ιστορικού Κυβερνείου

Η Πρωτοβουλία Πολιτών «Σώστε το Παλατάκι» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση σχετικά με το μέλλον του κτιρίου του Κυβερνείου της Θεσσαλονίκης, γνωστού και ως «Παλατάκι».

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς της Κεντρικής Διοίκησης, της Αυτοδιοίκησης καθώς και των επιχειρηματικών και πνευματικών δυνάμεων της πόλης.

Στόχος είναι η ενημέρωση αλλά και η ενδυνάμωση της προσπάθειας που ξεκίνησε η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διάσωση, ανάδειξη και δημόσια αξιοποίηση αυτού του εμβληματικού κτιρίου, σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Θεσσαλονίκης, στη θέση Μικρό Έμβολο στο Καραμπουρνάκι Καλαμαριάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 12:00, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ (Είσοδος από την Πύλη Εμπορίου).

Μοιράσου το:

Βασίλης Ιατρούδης

Βασίλης Ιατρούδης

Απολαμβάνω να γράφω με άποψη για όλα τα σημαντικά της επικαιρότητας. Με σταθερή έδρα τη Θεσσαλονίκη, φοιτώ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ και στο DREAM ON-line εκτελώ χρέη Αρχισυντάκτη. Λάτρης του καλού φαγητού, αγαπώ ιδιαίτερα τα ταξίδια, τη φωτογραφία και τον αθλητισμό. Το μότο μου; Μίλα λιγότερο, Άκου περισσότερο!

 

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα