«Οδός Μαλασάνια 32»: Ένα κοινότυπο θρίλερ με ζωηρό ενδιαφέρον

Η ταινία τρόμου «Οδός Μαλασάνια 32» αποτελεί ταινία που έκανε την εμφάνιση της στους κινηματογράφους το 2019. Η χώρα της παραγωγής είναι η Ιταλία και η πόλη στην οποία διαδραματίζεται η ταινία είναι η περίφημη Μαδρίτη. 

Αυτό το θρίλερ αποτέλεσε το πρώτο που είδα στο cinema και σας το συνιστώ, επειδή θεωρώ πως είναι τόσο όσο, ώστε να μην σας κάνει να θέλετε να το σταματήσετε ή να αισθανθείτε πως δεν περνάτε καλά μέσα στην αίθουσα και να σας πιάσουν τάσεις φυγής. Μπορεί να τρομάξετε προφανώς, και η αδρεναλίνη σας θα έχει αγγίξει τα ουράνια, μα θα περνάτε πολύ καλά με αυτήν τν νέα συνθήκη στην οποία υποβάλλατε τον εαυτό σας! 

Όσον αφορά το story,  στα τέλη της δεκαετίας του ’70 η οικογένεια Ολμέδο που έως πρότινος ζούσε στην επαρχία λόγω των αβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων που την βαραίνουν, αγοράζει ένα παλιό διαμέρισμα στην oδό Μαλασάνια 32 προφανέστατα. Όμως, στο διαμέρισμα που αγόρασαν δεν ζουν μόνοι κι αυτό τους φανερώνεται στην πορεία.

 Όταν συνειδητοποιούν το γεγονός ότι το σπίτι που αγόρασαν είναι στοιχειωμένο, είναι πλέον πολύ αργά, γιατί η ζωή τους πετάει στον δρόμο. Η ζωή τους μοιάζει περισσότερο με εφιάλτη και φαίνεται ότι είναι αδύναμοι να αντισταθούν. Θα κατορθώσουν άραγε να σωθούν;

Αυτή η ταινία αποτελεί ένα έντονο και ατμοσφαιρικό θρίλερ. Η μουσική παραγωγή είναι εκρηκτική, οι πρωταγωνιστές φέρουν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα και το όλο concept σε τραβάει και δεν σε κάνει να βαριέσαι ή να δυσανασχετείς. Αν είστε λάτρης των θρίλερ και έχετε φυσικά παρακολουθήσει πολλά από δαύτα, είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε πως κάπως σας μοιάζει αυτή η ταινία με κάποια άλλη ή να εντοπίσετε αρκετές ομοιότητες με άλλες ταινίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, τα πλάνα είναι εξαιρετικά, και γενικά ο φωτισμός είναι ό,τι πρέπει, χωρίς καμία υπερβολή!

Βαθμολογία: 7, 5/10.

Πηγή: https://www.lifo.gr/ 

Μοιράσου το:

Ασημίνα Σακλάκη

Ασημίνα Σακλάκη

Ασημίνα Σακλάκη: Γέννημα θρέμμα Συκής Νοτίου Πηλίου. Ελεύθερο κι αντιδραστικό πνεύμα. Μιλάω λιγότερο κι ακούω περισσότερο. Αντλώ έμπνευση από τη γαλήνη της θάλασσας και την ηρεμία της φύσης. Αγαπώ τα ταξίδια και στόχος μου είναι να μπορέσω να σε κάνω να χαμογελάσεις λίγο πιο ελπιδοφόρα για να αντέξουμε αυτόν τον λαβύρινθο που αποκαλείται ζωή...

 

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα