Gaming Κυκλοφοριες Ιουλιου 2019

1 Ιουλίου 2019

Ο Ιούλιος είναι κάθε χρόνο ο πιο ήσυχος μήνας από μεριάς gaming κυκλοφορίες, γιατί έπεται της E3, όπου εκεί γίνονται οι περισσότερες ανακοινώσεις για τα παιχνίδια του Ιουλίου. Φέτος ρεσιτάλ καλοκαιρινών κυκλοφοριών δίνει η Nintendo, η οποία εμπλουτίζει συνεχώς το Switch με νέα καλά παιχνίδια.

Μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα είναι το Wolfenstein Youngblood από την Machine Games και την Bethesda. Το νέο Wallenstein είναι Sequel των προηγούμενων τίτλων της σειράς με την ιδιαιτερότητα ότι αντί να παίζεις με τον B.J. Blazkowicz παίζεις με τις δυο κόρες του. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί coop με έναν άλλον παίκτη και διαδραματίζεται στο Παρίσι. Η ιστορία του παιχνιδιού έχει να κάνει με το Παρίσι που έχει χάσει τον 2ο Παγκόσμιο και έχει πέσει στα χεριά των Nazi και στόχος των 2 χαρακτήρων είναι να βοηθήσουν την Γαλλική αντίσταση να διώξουν τους Γερμανούς από την χώρα. Το παιχνίδι βγαίνει για PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia και Pc 26 Ιουλίου

Επόμενη μεγάλη κυκλοφορία είναι το Dragon Quest Builders 2 από την Square Enix. Το παιχνίδι είναι action roll playing game, το οποίο βασίζεται στην αναζήτηση πόρων και στην κατασκευή εξοπλισμού και κτηρίων. Το Dragon Quest Builders διαδραματίζεται μετά το DragonQuest 2. Η βασική πλοκή είναι πως μια νέα ομάδα Children of Hargon θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Hargon και του Malroth και οι Builders θέλουν να τους σταματήσουν. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 12 Ιουλίου για Nintendo Switch και PS4 ωστόσο έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τον Δεκέμβριο του 2018.

Πολύ μεγάλη κυκλοφορία είναι επίσης το Marvel Ultimate Alliance 3 Black: The Black Order. Το παιχνίδι ακολουθεί την φόρμουλα των προηγούμενων τίτλων της σειράς, δηλαδή επιλέγεις ανάμεσα από χαρακτήρες της Marvel και κάνεις ομάδα των τεσσάρων, ώστε να αντιμετωπίσεις τους κακούς της Marvel. Το Marvel Ultimate Alliance 3 έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο roster χαρακτήρων από όλα τα comics της Marvel, όπως τους Avengers, Fantastic Four, X-Men και πολλά ακόμα. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί μαζί με άλλους 3 φίλους, ώστε να απολαύσετε παρέα το ταξίδι στον κόσμο της Marvel. Το παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 19 Ιουλίου.

Μια ακόμη μεγάλη κυκλοφορία είναι το πολυαναμενόμενο Fire Emblem Three House το οποίο είναι το 16ο μέρος της σειράς Fire Emblem. To παιχνίδι είναι μια κλασσική Ιαπωνική role playing εμπειρία και βασίζεται στους 4 πρωταγωνιστές τον Byleth, Edelgard, Dimitri και Claude. O Byleth έχει αναλάβει ρόλο καθηγητή στην ακαδημία μετά από ένα απρόσμενο γεγονός ώστε να διδάξει τους τρεις μαθητές, τους διάδοχους των τριών βασιλείων. To παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 26 Ιουλίου.

Τελευταία μεγάλη κυκλοφορία του μήνα είναι το Sea of Solitude το οποίο ήταν ένα από τα παιχνίδια της καμπάνιας της EA ‘EA Originals’ δηλαδή είναι ένα indie παιχνίδι από της EA. Το παιχνίδι είναι ένα adventure game στο οποίο έχεις τον ελέγχο μιας κοπέλας που εξερευνάει μια εγκαταλελειμμένη πόλη που ήταν βυθισμένη στα έγκατα του ωκεανού για πολλά χρόνια. Η πρωταγωνίστρια, η Kay αναζητά απαντήσεις σχετικά με την αλλαγή της ίδιας, αλλά και του κόσμου γύρω της. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για Xbox One, Ps4 και Pc 5 Ιουλίου.

2 Ιουλίου

Final Fantasy XIV: Shadowbringers (Pc,Ps4)

4 Ιουλίου

Alternate Jake Hunter: Deadalus The Awakening of Golden Jazz (PC)

Stranger Things 3:Game (Pc, Xbox One, Ps4, Switch)

Clannad (Switch)

The Ninja Warrior: Once Again(Switch, Ps4)

5 Ιουλίου

Attack On Titan 2: Final Battle (Pc, Xbox One, Ps4, Switch)

Sea of Solitude (Pc, Xbox One, Ps4)

9 Ιουλίου

Senran Kagura: Peach Ball (Switch)

10 Ιουλίου

Dr. Mario World (Ios, Android)

11 Ιουλίου

Blazing Chrome (Pc, Xbox One, Ps4, Switch)

Tiny Metal: Full Metal Rumble (Pc, Switch)

12 Ιουλίου

Dragon Quest Builders 2 (Ps4, Switch)

God Eater 3 (Switch)

19 Ιουλίου

Marvel Ultimate Alliance 3 Black: The Black Order (Switch)

22 Ιουλίου

Beyond: Two Souls (Pc)

26 Ιουλίου

Fire Emblem: Three Houses (Switch)

Kill la Kill: if (Pc, Ps4, Switch)

Wolfenstein Youngblood (Pc, Xbox One, Ps4, Switch)

Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς;

Γράφει ο Νίκος Αποστολίδης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα