Gaming Κυκλοφορίες Δεκεμβρίου 2019

2 Δεκεμβρίου 2019

Έφτασε ο Δεκέμβριος έρχονται τα Χριστούγεννα και το 2020. Αφήνοντας πίσω τον Νοέμβριο και την Black Friday, όπου ελπίζω να βρήκατε σε καλές τιμές τα παιχνίδια και τις κονσόλες που θέλετε, αφήνοντας τις μεγάλες κυκλοφορίες του Death Stranding, Star Wars και Pokemon έρχονται τα τελευταία παιχνίδια της δεκαετίας. Τα περισσότερα παιχνίδια του Δεκεμβρίου είναι ports και επανακυκλοφορίες παλιών παιχνιδιών και γενικά είναι ο πιο αδύναμος μήνας της φετινής χρονιάς.

Η μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα για πολλούς είναι η ολοκλήρωση του Life is Strange 2 με το πέμπτο επεισόδιο. Το δεύτερο interactive adventure της Dondnod Entertainment φτάνει στο τέλος καθώς το πρώτο επεισόδιο είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 δηλαδή μετά από ενάμιση χρόνο, η περιπέτεια του Sean Diaz ολοκληρώνεται. Στο παιχνίδι λαμβάνεις αποφάσεις και ζεις μια δραματική και συναισθηματική ιστορία σχετικά με το νόημα της αδελφότητας και της διαφορετικότητας. Το Life is Strange 2 Episode 5 κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου καθώς και όλα τα επεισόδια σε μια retail συλλογή για Pc, Xbox One και PS4.

Το Pc δέχεται στις 5 Δεκεμβρίου το νέο Diablo like top down looting shooter Darksiders Genesis. Το παιχνίδι είναι spin-off της σειράς hack and slash Darksiders, το οποίο παρουσιάζει για πρώτη φορά τον τέταρτο καβαλάρη της αποκάλυψης Strife. Στο παιχνίδι θα μπορείτε να εναλλάσσετε μεταξύ των War και Strife και να παίξετε co-op μαζί με τους φίλους σας στα έγκατα της κόλασης και στα ύψη του παραδείσου. Το Draksiders Genesis κυκλοφορήσει και μέσω streaming στο Google Stadia, ενώ για κονσόλες θα έρθει τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Δεκέμβριος θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ο μήνας των επανακυκλοφοριών και των ports όμως η πιο σημαντική είναι η κυκλοφορία του Halo Reach στο Pc. Τα Halo έρχονται για πρώτη φορά στα Pc στο Master Chief Collection ξεκινώντας με το Halo Reach στις 3 του μήνα. Η Microsoft έχει πει πως σιγά σιγά όλα τα Halo θα έρθουν στο Pc. To Reach είναι το prequel της ιστορίας του Master Chief και των Spartans το οποίο είχε βγει αρχικά στο Xbox 360 το 2010. Τα multiplayer maps λένε ότι θα είναι πάνω από 6.2 εκατομμύρια στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα επίσημα maps από τα προηγούμενα Halo και πολλά από τα maps που έχουν φτιάξει οι παίχτες ανά τα χρόνια.

3 Δεκεμβρίου
Halo Reach (Pc)
BlairWitch (PS4)
Life is Strange 2 Episode 5 (Pc, Xbox One, Ps4)
Neverwinter Nights: Enhanced Edition (Xbox One, Ps4, Switch)
Phoenix Point (Pc, Mac)
SaGa: Scarlet Grace – Ambitions (Pc, Ps4, Switch, iOS, Android)
Skellboy (Pc, Xbox One, Ps4)
Terminator Resistance NA (Pc, Xbox One, Ps4)

5 Δεκεμβρίου
Darksiders Genesis (Pc, Stadia)
Alien Isolation (Switch)
Raging Loop (Pc)
Star Ocean: First Departure R (PS4, Switch)

6 Δεκεμβρίου
Ancestors:The Humankind Odyssey(Xbox One, Ps4)

10 Δεκεμβρίου
Dragon Quest Builders 2 (Pc)
MechWarrior 5: Mercenaries (Pc)

11 Δεκεμβρίου
Vampire: The Masquerade – Coteries of New York(Pc, Mac, Linux)

12 Δεκεμβρίου
Detroit: Become Human (Pc)
Project Sakura Wars (PS4)

17 Δεκεμβρίου
Wattam (Pc, Ps4)

27 Δεκεμβρίου
Brain Age: Nintendo Switch Training (Switch)

Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς;

Γράφει ο Νίκος Αποστολίδης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα