Δικαιούται ταξίδι μακράς διαρκείας

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε στην Λάρνακα παίρνοντας την πολύτιμη πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League,εκέι όπου θα αντιμετωπίσει την νορβηγική Μόλντε. Για την πρωτοπόρο του νορβηγικού πρωταθλήματος θα μιλήσουμε μετά. Πρώτα η ρεβάνς της Λάρνακας.

Σίγουρα ο Άρης δεν παρουσίασε την απόδοση που όλοι θέλαμε. Παίκτες όπως ο Σούντγκρεν, ο Κόρχουτ ή ο Ματίγια παρουσίασαν μέτρια ή και κάτω του μετρίου απόδοση, παίκτες δηλαδή βαρόμετρο για τον Σάββα Παντελίδη για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι ο Άρης παρουσίαστηκε σε ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα χωρίς συγκέντρωση και ιδιαίτερα κυνικός, πετυχαίνοντας όμως τον στόχο του, δεν πρέπει να δυσαρεστεί και να ανησυχεί τους ανθρώπους του Άρη.

Ένας πολύ πιθανός αποκλεισμός από την κυπριακή ομάδα θα προκαλούσε αναστάτωση στον Άρη από τις αρχές Αυγούστου. Θα ξεκινούσε να επικρατεί ένα κλίμα εσωστρέφειας μέσα στην ομάδα, στο πρόσωπο του προπονητή η αμφισβήτηση θα υπήρχε σε μεγάλο βαθμό, ενώ η οικονομική ζημία που θα είχε υποστεί ο σύλλογος θα ήταν ανεπανόρθωτη. Μπορεί να μην δόθηκαν χρήματα στην ομάδα που θα δοθούν σε μια διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους, αλλά το μόνο σίγουρο όμως είναι πως ο Άρης βοηθήθηκε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο οικονομικά.

Αυτά όσον αφορά τον-προηγούμενο πλέον- προκριματικό γύρο. Ο Άρης πλέον επικεντρώνεται στην νορβηγική Μόλντε. Μια ομάδα που σίγουρα είναι πιο έτοιμη, με μεγαλύτερη ομοιογένεια και συνοχή από τον Άρη. Ο Άρης δεν έχει πια τον τίτλο του φαβορί. Πρόκειται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει παίξει ήδη 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ο Άρης σε κάθε περίπτωση δεν έχει να ζηλέψει κάτι απέναντι στους Νορβηγούς. Το άγχος τώρα μεταφέρεται στην αντίπαλη πλευρά. Ένας συγκεντρωμένος Άρης, με την παραγωγικότητα του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΕΛ μπορεί να φέρει πολλά εμπόδια στη Μόλντε. Ευχή όλων σίγουρα είναι η Κύπρος να ήταν η αφετηρία ενός μεγάλου ταξιδιού.

Στον μεταγραφικό τομέα προκύπτει συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Λιντς για τον δανεισμό του Ντε Μποκ για ένα χρόνο. Ο 27χρονος αμυντικός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα ή την Τρίτη για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Γράφει ο Γιάννης Κατσίκης

Μοιράσου το:

Dreamonline

Dreamonline

Το ταξίδι του DREAM ON-line ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήμασταν μαθητές λυκείου. Πολύ σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε με νέα μέλη, με όνειρα και με όρεξη να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Σύντομα καταφέραμε να προσεγγίσουμε νέους που έχουν ανάγκη από ενημέρωση και ψυχαγωγία. Παλέψαμε για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι που θα περιέχει ένα κομμάτι από όλους μας. Και τα καταφέραμε. Καθημερινά, η ομάδα μας προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τα μάτια νέων από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Η στέγη μας είναι το dreamonline.gr, όπου συνυπάρχουν κατηγορίες ποικίλου ενδιαφέροντος, ενώ το κοινό μας ενημερώνεται καθημερινά και από τα Social Media. Η πορεία που ακολουθεί το site τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική, γεγονός που αποτυπώνεται αφενός στους αριθμούς προβολών των άρθρων στον ιστότοπο και τους ακολούθους στα Social Media και αφετέρου από τον αυξανόμενο αριθμό των μελών στην ομάδα μας. Πολύ σύντομα η ομάδα μας θα επεκταθεί στον χώρο των Podcast, ενώ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio που θα αποτελέσει την «έδρα» μας για τα επόμενα χρόνια, όπου εκεί θα γίνονται συζητήσεις της λέσχης βιβλίου που δημιουργήσαμε (READ ON-line), το ερευνητικό κομμάτι του site, καθώς και οι συνεντεύξεις. Η ομάδα μας πιστεύει πως ένας καλύτερος κόσμος είναι πάντα εφικτός, και αυτόν τον κόσμο ονειρευόμαστε!

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα