Κ. Νεοφύτου, είστε έτοιμος να γίνετε ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Είναι από εκείνους τους πολιτικούς που αφιερώνονται στην πολιτική, επιλέγοντας να την ανεβαίνουν σκαλί-σκαλί.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει μια μακρά πορεία στην πολιτική σκηνή της Κύπρου. Δήμαρχος, Βουλευτής, Υπουργός, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και τώρα, αποφασισμένος, ζητάει από την Κυπριακό λαό την ψήφο, μα κυρίως την εμπιστοσύνη του, για το ανώτατο αξίωμα της χώρας: την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με αφορμή τις εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου, το DREAM ON-line , σε συνεργασία με νέους της Ελλάδας και της Κύπρου, επικοινώνησε με τον Υποψήφιο Πρόεδρο και εκείνος με τη σειρά του απάντησε στις ερωτήσεις μας. Είναι δικαίως το “Πρόσωπο της Εβδομάδας”, μιας εβδομάδας που θα καθορίσει το μέλλον της Κύπρου.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση, τόσο την δική του όσο και των συνεργατών του για τη συνέντευξη.

– Κύριε Νεοφύτου, τι ήταν αυτό που σας έκανε να αποφασίσατε να είστε υποψήφιος στις εκλογές;  

– Κύριε Λαζαρίδη, σε όλο μου τον πολιτικό βίο έχω πορευθεί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και στον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Έχω αποδείξει ότι με σκληρή δουλειά και θέτοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. Έχω αποδείξει τις ικανότητές μου να λύνω προβλήματα προς όφελος του πολίτη, την αποφασιστικότητά μου σε κρίσιμες περιόδους για τη χώρα μας, τη δυνατότητά μου να διαχειρίζομαι κρίσεις και να τις μετατρέπω σε ευκαιρίες που κρατούν δυνατή την οικονομία και προστατεύουν τις οικογένειες του τόπου.

Σήμερα καταθέτω στην κρίση του λαού την αποδεδειγμένη εμπειρία μου, την αξία μου και την ψυχή μου. Διεκδικώ την Προεδρία της Δημοκρατίας έτοιμος. Με συγκεκριμένες θέσεις και πολιτικές που προκύπτουν από τις ιδεολογικές μου αφετηρίες. Με ξέρετε καλά. Μια ζωή πολεμώ για τέσσερα πράγματα: Απελευθέρωση και επανένωση, δυνατή οικονομία, αξιοπρεπείς πολίτες, ευρωπαϊκό και δυτικό προσανατολισμό της χώρας. Ποτέ δεν κρύφτηκα στις σκιές και δεν λιγοψύχησα στις μάχες. Ποτέ δεν φοβήθηκα να τσαλακωθώ. Κυρίως, ποτέ δεν ένιωσα να είμαι μόνος μου.

Έχω δίπλα μου μια δοκιμασμένη παράταξη με όλα της τα στελέχη, σε κόμμα και κυβέρνηση.  Έχω μαζί μου σοβαρούς ανθρώπους με αντίληψη και προσφορά στην πατρίδα, την οικονομία, την κοινωνία, από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές αφετηρίες. Ξέρετε ήδη και πως θα κυβερνήσω και ξέρετε με ποιους θα κυβερνήσω, για ασφάλεια, σταθερότητα και προοπτική του τόπου μας.

Καθώς φτάνουμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου, πείτε μας ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε ως υποψήφιος πρόεδρος; 

Κάθε προεκλογική περίοδος έχει τις δικές της δυσκολίες, τη δική της ένταση, τα δικά της συγκεκριμένα θέματα. Η δική μας όμως επαφή με την κοινωνία και τους συμπολίτες μας, δεν είναι τωρινή. Μέσα στην κοινωνία εργαζόμαστε και εκεί δίνουμε τις μάχες καθημερινά τόσα χρόνια. Αυτή είναι η ευθύνη μας η οποία δεν έχει ημερομηνία λήξεως, δεν εξαντλείται στα πλαίσια μιας προεκλογικής περιόδου.

«Βαθιά φιλική σχέση με τον Έλληνα πρωθυπουργό»

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

– Ανέκαθεν οι σχέσεις Ελλάδας-Κύπρου είναι πάντοτε ισχυρές, ενώ εσείς προσωπικά έχετε πολύ καλές σχέσεις με τον σημερινό πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη. Αν εκλεγείτε πρόεδρος, οι σχέσεις της Λευκωσίας με την Αθήνα θα παραμείνουν ισχυρές όπως ήταν και με τους προηγούμενους προέδρους; 

– Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας συνδέει μια βαθιά φιλική σχέση οι οποία αντανακλά τις σχέσεις που έχουν από ιδρύσεώς τους αναπτύξει ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νέα Δημοκρατία. Σχέσεις εθνικές, ιδεολογικές, πολιτικές και προσωπικές που σφυρηλατήθηκαν σε εποχές αντίξοες και καθιερώθηκαν εντός της κοινής ευρωπαϊκής μας οικογένειας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Κοινός μας παρονομαστής είναι η κοινή ταυτότητά μας ως κόμματα των μεγάλων, δικαιωμένων εθνικών επιλογών που αλλάζουν τη μοίρα των χωρών μας και τη μοίρα του Ελληνισμού η οποία σε αυτή τη γωνιά της Μεσογείου είναι ενιαία. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις το δείχνουν αυτό, κάθε μέρα. Μια Ελλάδα ευρωπαϊκή και ισχυρή, με κύρος και αυτοπεποίθηση είναι προϋπόθεση για μια Κύπρο ελεύθερη, ενωμένη και ασφαλή. Ένας πολύτιμος σύμμαχος για κάθε χώρα που μοιράζεται τις ίδιες αξίες. Ένα κράτος που υπερασπίζεται αποφασιστικά τα σύνορά της απέναντι σε υβριδικές απειλές και κτίζει μεθοδικά τις αποτρεπτικές της ικανότητες έναντι μιας επιθετικής και απρόβλεπτης Τουρκίας. Σε αυτό το πλαίσιο είναι κοινή η προσπάθεια μας. Η Ελλάδα είναι το ανιδιοτελές στήριγμα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε όλα τα διεθνή όργανα.

– Πριν γίνετε πρόεδρος του ΔΗΣΥ, είχατε  διατελέσει Υπουργός, Βουλευτής και Δήμαρχος. Τι σας δίδαξε προσωπικά αυτή η πολιτική πορεία μέχρι σήμερα; 

– Τα μεγαλύτερα διδάγματα της πολιτικής μου καριέρας τα έχω πάρει από τη συναναστροφή μου με τον κόσμο, από οποιοδήποτε πόστο υπηρέτησα τη δημόσια ζωή. Ως Δήμαρχος, Βουλευτής και Υπουργός, οι προκλήσεις ήταν διαφορετικές όμως ο στόχος ένας ήταν και ένας είναι: Το καλό των συμπολιτών μου. Κι αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν μπορείς να ακούς, να αφουγκράζεσαι τι λέει η κοινωνία και να μπορείς τις πολιτικές που απαιτούνται να τις κάνεις πράξη παρά τα εμπόδια που θα συναντήσεις στον δρόμο σου. Αυτή είναι μια αρχή που διαπερνάει όλη την πολιτική μου παρουσία.

«Δεν μπορεί να περνά αναπάντητη η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας»

– Κατά την προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη υπήρξε όξυνση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, πως διαχειρίστηκε το κόμμα σας τέτοια ζητήματα; 

– Η κατοχική Τουρκία προκαλεί από τον Έβρο και το Αιγαίο έως την ΑΟΖ μας στρατιωτικά και υβριδικά, εργαλειοποιώντας το μετανατευτικό. Κάθε απειλή της είτε κατά της Κύπρου είτε κατά της Ελλάδας πυροδοτεί την ένταση συνολικά στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και όχι μόνο όσον αφορά το κυπριακό. Καταστρέφει αυτό που θα ήθελε η Ευρώπη και οι σύμμαχοί μας, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή.

Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας της Κύπρου, της ίδιας της Τουρκίας, αλλά και της Ευρώπης και της Δύσης γενικότερα να λυθούν οι διενέξεις μας με την Τουρκία, με κυρίαρχο το Κυπριακό πρόβλημα. Όλες οι χώρες της περιοχής έχουμε πολλά να κερδίσουμε από τον αλληλοσεβασμό, τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και την ειρηνική μας συνεργασία.Την ίδια ώρα όμως δεν μπορεί να περνά αναπάντητη η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και σε διμερές επίπεδο να εκφράζονται Ευρωπαίοι ηγέτες κατά της πολιτικής των προκλήσεων και της έντασης που έχει υιοθετήσει η Τουρκία.

«Η Ευρώπη χρειάζεται εναλλακτικές πηγές ενέργειας και η νοτιοανατολική Μεσόγειος μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο»

– Το προεκλογικό σας πρόγραμμα περιέχει θέσεις για το Κυπριακό Ζήτημα: ποια θέση θεωρείτε ως την σημαντικότερη και δίνετε βαρύτητα; 

– Το ουσιαστικό είναι να λαμβάνουμε τα μηνύματα των καιρών και αναλόγως να κινούμαστε ώστε να διασφαλίζουμε τους τρόπους μέσα από τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε με ρεαλισμό τους στόχους μας. Αυτή την περίοδο το ζήτημα της ασφάλειας είναι μείζον για την Ευρώπη ενώ το δεύτερο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα είναι η ενεργειακή κρίση. Η Ευρώπη χρειάζεται εναλλακτικές πηγές ενέργειας και η νοτιοανατολική Μεσόγειος μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Σήμερα, λόγω του Κυπριακού, υπάρχει τεράστια δυσκολία να αξιοποιηθούν τα κοιτάσματα της περιοχής και να περάσουν τα αναγκαία δίκτυα. Η λύση ανοίγει την πόρτα στην ομαλή τροφοδοσία της περιοχής και της Ευρώπης και δημιουργεί προϋποθέσεις να ωφεληθούν όλες οι χώρες της γειτονιάς μας.

Η ασφάλεια και η ενέργεια, εάν τα αξιοποιήσουμε σωστά, δημιουργούν νέα δυναμική προς την κατεύθυνση της λύσης. Αυτοί είναι οι δυο παράγοντες που θεωρώ ότι μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά ως προς το να σπάσουμε το σημερινό αδιέξοδο και αποτελούν τις προτάσεις που έχω καταθέσει στο τραπέζι.

Με δεδομένη την προσήλωση μας στη συμφωνημένη βάση λύσης της ΔΔΟ και του πλαισίου του ΓΓ του ΟΗΕ. Η ασφάλεια να γίνει υπόθεση και του ΝΑΤΟ με αίτημα για άμεση ένταξη. Να απελευθερώσουμε το ενεργειακό δυναμικό μας, παρέχοντας στην Ευρώπη έναν εναλλακτικό διάδρομο φυσικού αερίου, κάτι που θα έχει όφελος για όλες τις πλευρές, ακόμη και για την Τουρκία. Η λύση είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση και ο καταλύτης για διαρκή ανάπτυξη.

Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι η εποχή των αδιέξοδων «αδέσμευτων» πολιτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Δεν μπορούμε πλέον να πατάμε σε δύο βάρκες. Αντίθετα, μια στρατηγική πρωτοβουλιών που ταράζουν τα νερά δίνει απάντηση στην ανάγκη της Ευρώπης, διασφαλίζει τον Κυπριακό Ελληνισμό και δημιουργεί μια ελεύθερη, ειρηνική Κύπρο για όλους τους πολίτες της ανεξαρτήτως καταγωγής.

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ :: ΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΕΧΝΗ- ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ :: Η κατάθεση μου Τόμος 1
Πηγή: bibliocosmos.com

Θα σας κάνουμε μια ερώτηση για τη λέσχη βιβλίου μας: Ποια βιβλία διαβάζετε αυτήν την περίοδο;

– Λόγω βεβαρημένου προγράμματος όπως αντιλαμβάνεστε είναι ανέφικτο αυτήν την περίοδο να προσηλωθώ και να διαβάσω κάποιο βιβλίο. Το κάνω πάντα όταν έχω τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεσή μου. Τα βιβλία που έχω πάνω στο γραφείο μου και στα οποία ανατρέχω συχνά είναι «Η Κατάθεσή μου» του Γλαύκου Κληρίδη και τα ποιήματα του Σεφέρη.

Αν σας ζητούσα να μου πείτε ποιες πολιτικές ιστορικές προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας θαυμάζετε, ποιοι θα ήταν και γιατί; 

– Ξεχωρίζω τον Γουίνστον Τσώρτσιλ γιατί πέρα από τα πολλά ατομικά του χαρίσματα τα οποία ήταν σεβαστά από τους παγκόσμιους ηγέτες της εποχής του, κατάφερε να ηγηθεί της χώρας του σε καιρούς κρίσιμους, επιτυγχάνοντας τη νίκη στον πόλεμο και την ανόρθωσή της μέσα από τις στάχτες του, χωρίς να λιποψυχήσει ποτέ όσο μεγάλες και να ήταν οι δυσκολίες.

– Εκτός πολιτικής, πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

– Θα ήθελα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου και να περνάμε μαζί με τη Μαρία μου και τον Περικλή μου ποιοτικές ώρες μαζί κάνοντας τα πράγματα που μας αρέσουν.

Περιγράψτε μας ένα τυπικό καθημερινό σας πρόγραμμα, το πρόγραμμα του Αβέρωφ. 

– Το πρόγραμμά μου ξεκινάει από πολύ νωρίς το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις με συνεργάτες μου, με φορείς της κοινωνίας, με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες στην προεκλογική εκστρατεία.

«Κυβέρνηση αλαλούμ ο Αβέρωφ δεν θα κάνει»

Πηγή: kathimerini.cy.com

 Έχετε σκεφτεί το υπουργικό σας συμβούλιο; Τι στοιχεία ψάχνετε σε έναν «υποψήφιο» για μια θέση σε υπουργείο σας; 

– Ξέρω και εγώ και η κοινωνία με ποιους θα συνεργαστώ. Είχαμε μια πετυχημένη κυβέρνηση παρά τα κάποια λάθη. Άρα, θα υπάρξει συνέχεια με ικανούς από τον χώρο του ΔΗΣΥ, αλλά και από ικανούς από τον χώρο της ευρύτερης κοινωνίας. Με μία προϋπόθεση όμως: Να πιστεύουν στο πρόγραμμά μου. Κυβέρνηση αλαλούμ ο Αβέρωφ δεν θα κάνει. Ψηφίζοντας Αβέρωφ ο κόσμος ξέρει τι παίρνει. Παίρνει Αβέρωφ, με τα καλά του και τα κακά του. Και ξέρουν, επίσης, ότι δίπλα του είναι ένας Δημοκρατικός Συναγερμός και τα στελέχη της Κυβέρνησης και του κόμματος.

Ψηφίζοντας τους άλλους το ερωτηματικό είναι, ξέρει ο κόσμος τί παίρνει; Το σίγουρο είναι ότι ψηφίζοντας Μαυρογιάννη παίρνεις ΑΚΕΛ και ψηφίζοντας Χριστοδουλίδη παίρνεις τον Νικόλα και τον Σιζόπουλο. Και τρομάζω να δω το ΑΚΕΛ να διαχειρίζεται ξανά την οικονομία και τρομάζω εξίσου να δω το απορριπτικό μέτωπο το 2023 να διαχειρίζεται, εάν θα υπάρξει, την τελευταία ευκαιρία για επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

– Θέλουμε να μας πείτε ένα θετικό και ένα αρνητικό χαρακτηριστικό για τους συνυποψηφίους σας. 

– Τόσο τον κ. Μαυρογιάννη όσο και τον κ. Χριστοδουλίδη τους αντιμετωπίζω με τον δέοντα σεβασμό αλλά και με πολιτικά επιχειρήματα. Πολλά μπορεί να είναι σκληρά αλλά είναι όλα αληθινά. Έτσι πρέπει να είναι μια γνήσια δημοκρατική αντιπαράθεση θέσεων -ή της έλλειψής τους- που οδηγεί τον πολίτη στις τελικές του αποφάσεις. Με σεβασμό θα αντιμετωπίζω τους ίδιους, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εφόσον οι πολίτες με τιμήσουν. Κρινόμαστε από τη συνέπεια των θέσεων και των πράξεών μας.

«Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατάφερε να τραβήξει τη χώρα μακριά από τα βράχια»

Πηγή: ekirikas.com

Ποια είναι η άποψη σας για τον Νίκο Αναστασιάδη; 

– Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επίτιμο Πρόεδρο του ΔΗΣΥ μας ενώνει μια κοινή πορεία σχεδόν 20 χρόνων, μας ενώνουν κοινές μάχες, αγώνες και αγωνίες για το μέλλον του τόπου. Μια σχέση που προεκτάθηκε εφόσον με συμπαραστάτη τον ΔΗΣΥ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνησή του καταφέραμε να τραβήξουμε τη χώρα μακριά από τα βράχια του 2013. Σήμερα η Κύπρος δεν είναι η Κύπρος της χρεοκοπίας, των κοινωνικών παντοπωλείων, των πολιτών χωρίς αξιοπρέπεια. Είναι η Κύπρος των θετικών ρυθμών ανάπτυξης, της σταθερότητας και της ασφάλειας

«Οι διαγραφές έγιναν βάσει καταστατικού, όπως είχε συμβεί και με την Ελένη Θεοχάρους»

Πως σχολιάζετε τη διαγραφή μελών από τον ΔΗΣΥ επειδή δεν στήριξαν την υποψηφιότητα σας; 

– Ακολουθήσαμε τη διαδικασία βάσει καταστατικού.  Ο οποιοσδήποτε βάλει απέναντι από το κόμμα υποψηφιότητα και αφού ο ίδιος προαποφάσισε να φύγει, αφαιρείται από το μητρώο μελών. Το ίδιο είχε συμβεί και παλαιότερα. Η Ελένη Θεοχάρους ήταν βουλευτής του Δημοκρατικού συναγερμού, ήταν δικαίωμα της να κάνει το δικό της κόμμα και όταν το έκανε τέθηκε αυτόματα εκτός του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είμαστε ένα φιλελεύθερο κόμμα. Δεν πάμε στην κάλπη και όποιος δεν ψηφίσει ΔΗΣΥ τον διαγράφουμε. Ωστόσο αν κάποιος βάζει υποψηφιότητα έναντι του ΔΗΣΥ και είναι υποψήφιος και άλλων κομμάτων, άρα είναι τελεσίδικη η απόφασή του, είναι πολιτικά παράδοξο να υποστηρίζει ότι ανήκει στον ΔΗΣΥ.

«Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο»

– Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο που αυτήν την στιγμή διαβάζει την συνέντευξή σας; 

– Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είμαι. Δεν δίστασα να τσαλακωθώ. Δεν απέφυγα να δώσω σκληρές μάχες. Περνούσα πάντοτε από τις μυλόπετρες της κάλπης χωρίς ποτέ να φοβηθώ την κρίση των ψηφοφόρων. Από τότε που ξεκίνησα την πολιτική μου παρουσία. Πάντα προσπαθούσα να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο μου. Με τις ίδιες αρχές, θέσεις και πολιτικές συνεχίζω και σήμερα.

Είναι λοιπόν, πολύ απλό: Ψηφίζοντας Αβέρωφ Νεοφύτου, το αποτέλεσμα είναι Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός. Δηλαδή ικανότητα, σταθερότητα, αποφασιστική και υπεύθυνη ηγεσία.  Ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές που έφεραν τη χώρα στη χρεοκοπία. Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο και μια ετερόκλητη και επικίνδυνη κοινοπραξία συμφερόντων και φιλοδοξιών.

Πείτε μας έναν αγαπημένο σας στίχο.

– Ένας από τους αγαπημένους μου στίχους είναι από το τραγούδι της Έλλης Πασπαλά με τίτλο η Ρίζα του Ιεσσαί, μου το έχει αφιερώσει η Μαρία και λέει τα εξής:

«Να μην τρομάζεις, μη σταματάς
μπρος να κοιτάζεις και να μ’ αγαπάς
Μην απελπίζεσαι
είναι βαθιά η ρίζα του Ιεσσαί».

– Κύριε Νεοφύτου, είστε έτοιμος να γίνεται ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας; 

Ναι. Με κάθε ταπεινότητα το λέω. Μπορώ να οδηγήσω τη χώρα με ασφάλεια και σταθερότητα στην επόμενη μέρα.

 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Λαζαρίδης & Γιώργος Θεοτόκης

Μοιράσου το:

Βαγγέλης Λαζαρίδης

Βαγγέλης Λαζαρίδης

Μεγάλωσα στην Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης και κατοικώ στην Καλαμαριά. Είμαι απόφοιτος της Νομικής, ενώ ταυτόχρονα ασχολούμαι με την ερευνητική δημοσιογραφία. Στον ελεύθερο μου χρόνο, διαβάζω βιβλία (τα οποία κατά καιρούς ανεβάζουμε στο READ ON-line), ακούω μουσική στο πικάπ και μου αρέσει να συζητώ για την κοινωνία και την πολιτική με φίλους και γνωστούς. Το DREAM ON-line αποτελεί ένα πρότζεκτ το οποίο με πολύ κόπο και με συλλογική προσπάθεια έφτασε εδώ που είναι σήμερα, προσωπικά, θεωρείται ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Βρες της γης τα θαύματα σε αυτά που λαχταράς» λέει ένα τραγούδι, και ίσως αυτή είναι η χρυσή συνταγή για τα πάντα.

 

Πρόσφατα

Διαβάστε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα